Здравей, Туитър!

Здравей, Туитър!

Вероятно е по-добре да спрете със задължителното изискване от потребителите си и клиентите, на които дължите всичко – да ви предоставят личния си телефон, както и друга персонална информация, която е “задължителна”.

Нека да си припомним някои основни принципи. Хората са свободни, а вашите потребители също са хора. Те имат право да избират каква комуникация с другите да използват. Те имат право да се откажат от телефон – нищо не ги задължава да имат телефон, както и друга електронна свързаност.

Потребителите имат право да изберат за основна връзка с другите хора кон или пощенски гълъб. И социалните мрежи, ако са социални наистина, трябва да уважават този избор.

И тъй като имат това право, те могат да се откажат от Twitter, а също и от телефона. Затова изискването, което сте направили задължително, изглежда отживелица, мислене от каменната ера (без да обиждаме пра-историческите хора).

И така, би било разумно да спазвате правата на потребителите. Ако не познавате достатъчно тези права, бихте могли да използвате професионални услуги на независими организации и да научите повече за потребителите, за да ги разбирате по-добре.

С пожелания за здраве и успех в подобряването на Twitter!

Няколко безплатни съвета за екипа на Twitter:

  • Заменете “ние използваме” със “вие можете да използвате”.
  • Използвайте по-често «ИЛИ» за да имат хората повече свобода на избор.
  • Уважавайте повече хората и тяхното мнение.

freeIN Center Team

This entry was posted in Идеи за Обществото. Bookmark the permalink.

Leave a Reply